Uuden kiertoilmatakkamalliston lanseeraus Vantaan myymälässämme 26.-29.1.

25.01.2017

Uuden kiertoilmatakkamalliston lanseeraustilaisuus ja Vantaan uudistetun myymälämme avajaiset pidetään to-su 26.-29.1. Tulisija-asiantuntijamme esittelevät uudet kiertoilmatakkamallit ja kaminat.Tule ihastumaan uusiin ja upeisiin takkamalleihin.

Myymälässä pikkupurtavaa ja arvontaa - upeita palkintoja!

Myymälä avoinna klo 9-20.

 

 

Kaunis takka viimeistelee sisustuksen

Takka sijaitsee talon parhaalla paikalla ja on usein suurin yksittäinen sisustuselementti. Uuniseppien uusi kiertoilmatakkamallisto Tunnelmatakat on suunniteltu vastaamaan vaativan sisustajan kriteerejä. Kiertoilmatakkamallisto koostuu tyylikkäistä ja monipuolisista ratkaisuista, sekä muotoilun että tulen näkyvyyden ja pintamateriaalien osalta. Tunnelmamalliston takoissa on sekä kulma- että panoraamaluukkuja, joista tuli näkyy hyvin useampaan suuntaan. Tilanjakajaksi sopii kaksipuolinen kiertoilmatakka, jossa tulipesä avautuu kahteen suuntaan ja nostoluukku tuo ylellisyyttä takan käyttöön. Näyttävät pintamateriaalit viimeistelevät kodin keskipisteen ja katseenvangitsijan. Isot kiiltävät laattapinnat, elegantti kivi ja pehmeä slammaus ovat valittavissa kaikkiin Uunisepät malliston kiertoilmatakkoihin.

Uunisepät tuo markkinoille puolivaraavat kiertoilmatakat

Puolivaraava kiertoilmatakka tuottaa lämpöä nopeasti, sekä luovuttaa runkoon varastoitua lämpöä vielä tulen sammuttua. Kiertoilmatakassa huoneilma kierrätetään takan sisällä, joten se lämmittää huoneistoa nopeasti ja tehokkaasti. Kiertoilmatakka ottaa lattianrajasta viileää huoneilmaa takan sisään ja puhaltaa lämmintä ilmaa huoneeseen takan yläosasta. Puolivaraavassa kiertoilmatakassa on runko tehty varaavasta oliviinikivestä ja näin takan runko varastoi lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti vielä 4-6 tunnin ajan. Kaikki Uuniseppien Liekkimalliston takat ovat puolivaraavia.