Ajankohtaista

Tourula kutsuu takan ostoon! Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme Jyväskylän studiossa osoitteessa Vapaaherrantie 2. Nyt on hyvä aika hankkia talveksi suomalainen Uunisepät-takka!

 

Tervetuloa uudistuneeseen uunistudioomme Vantaalle!

Kiitos kaikille äänestäneille! Teidän mielestänne Porin asuntomessujen ylivoimaisesti kaunein Uuniseppien takka oli Arctica.

Hae rahoitus valmiiksi vaikka kotisohvalta

Tulisijan hankinnassa voit hyödyntää Uuniraha-rahoitusta. Voit hakea rahoitusta juuri sinulle sopivan summan 1 000–30 000 €. Kuukausierä lasketaan 10 vuoden takaisinmaksuajalla, halutessasi voit lyhentää myös suuremman summan kuukaudessa ilman lisäkuluja. Nyt 6 kuukautta korotonta maksuaikaa, voimassa vuoden 2018 loppuun!

Kiinnostaako myyntiedustajan työ Uunisepillä jossain päin Suomea? Etsimme jatkuvasti joukkoomme hyviä tyyppejä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Pekka Nimell.
puh. 040 559 7796.

Tiistaina 7.8. tulisija-asiantuntijamme ovat koulutuksessa ja myymälämme ovat kiinni. Palaamme normaaleihin aukioloaikoihin keskiivikkona 8.8., tervetuloa silloin tulisijakaupoille!

Osallistu nyt arvontaan Uuniseppien somessa ja voit voittaa Kärcher SE 5.100 Plus -tekstiilipesurin (ovh. 299 €). Vastausaika päättyy perjantaina 17.8. kello 12.

Uunituore Tulisijakirjamme on nyt ilmestynyt myös sähköisenä versiona! Kirjan sivuilla esittelemme Suomen kauneimmat varaavat takat ja annamme yleistä tietoa tulisijoista.

Tilaa täältä: https://www.uunisepat.fi/ota-yhteytta/tilaa-esite

Nyt perjantaina alkavilla Porin asuntomessuilla 6.7.–5.8.2018 takoistamme on esillä 13 mallia 12 eri kohteessa, sekä 6 mallia messuosastollamme – yhteensä 19 takkaa.

Messupisteemme löydät kohteesta 22. Avoinna joka päivä klo 10-18. Tervetuloa tutustumaan!

Takkamme ovat laajasti esillä tasan kuukauden kuluttua alkavilla Porin asuntomessuilla 6.7.–5.8.2018. Tervetuloa tutustumaan!

http://asuntomessut.fi/

asuntomessut1400x493 1

 

Olemme mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla 16.–18.3.2018. Tervetuloa tutustumaan mallistoomme osastolle C-227.

Pytinkimessut on kaksipäiväinen rakennus-, remontointi-, piha- ja puutarhatapahtuma. Tervetuloa tutustumaan mallistoomme osastolle 4A3.

Uunisepät ovat mukana Turun Rakenna & Sisusta -messuilla yhdessä Schiedel Savuhormistojen kanssa osastolla A120. Esittelyssä uudet takkamallit sekä laattapinnat.

Tervetuloa keskustelemaan tulisija ja hormiasioista.

Uunisepät mukana Rakenna & Remontoi -messuilla, Vantaan Myyrmäki-hallissa 26.–28.1.2018 Tule tutustumaan laajaan takkamallistoomme osastolle 8D.

Rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma Pirkanmaalla. Tule tutustumaan uusiin takkamalleihin ja laattapintoihin osastolle A210.

Messut ovat avoinna pe–su klo 10–17.

Vantaan muuton kunniaksi mahtavat alennukset kaikissa toimipisteissämme! Nyt on aika toimia – upeat Uuniseppä-takat tarjoushinnoin! Mallistostamme löydät taatusti kotiisi tai mökillesi sopivan takan, joka on paitsi tunnelman luoja myös energian säästäjä.

Olemme mukana Oulun Rakentaja 2018 -messuilla 20.–22.4.2018. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme A-alueen osastolle 181.

Tervetuloa muuttomyyntiin Vantaalle! Näitä alennuksia ei voi ohittaa!

Varaa esittely lähimmältä Uuniseppä-myyjältäsi

Varaa tästä! ›