Voita kotiisi takan tunnelmaa!

Arvonnan säännöt:

Järjestäjä: Turun Uunisepät Oy, Rydöntie 32, 20360 Turku

Arvontaan voi osallistua 17.6.2020 – 31.8.2020

Arvontaan osallistuu kaikki 17.6.-31.8.2020 tarjouksen pyytäneet tai tilauksen tehneet. Osallistujalta otetaan mukaan arvontaan vain yksi tarjous/tilaus ja vain yksi tarjous/tilaus samasta taloudesta. Osallistujan tulee olla täysikäinen luonnollinen henkilö. Ajanjakson aikana tilauksen tehneet osallistuvat automaattisesti arvontaan.

Palkinnon arvo on enintään 6000 € (sis. alv). Mahdollisuus voittaa 1.000 € (sis. alv) lisää takkarahaa, mikäli tarjous on saatu tehdä Uunimyymälässämme. Sovimme erillisen ajan asiakkaan kanssa niin turvasuositukset täyttyvät.

Mikäli voittotakka on jo toimitettu, hyvitämme voittajalle takkakaupan summan, Hyvitettävä summa määräytyy kilpailusääntöjen mukaan. Mikäli takkakauppa on ollut arvoltaan suurempi kuin palkinnon arvo, hyvitetään voittajalle enintään palkinnon arvon suuruinen määrä jo tehdystä takkakaupasta.

Arvonta suoritetaan 4.9.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan sekä Uuniseppien Facebook-sivuilla sekä Uuniseppien verkkosivuilla Ajankohtaista -osiossa.

Uuniseppien yhteyshenkilö sopii Voittajan kanssa valitun voittotakan toimitusajankohdasta, sekä muista toimitukseen ja asentamiseen liittyvistä yksityiskohdista erikseen.

Voittotakassa on voimassa samat takuuehdot kuin normaaleissa takkatilauksissa.

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste.

Voita kotiisi takan tunnelmaa!

Varaa aika myymäläämme tai
tulisija-asiantuntijamme kotiisi

Varaa tästä! ›