Tulosta

Osallistu nyt arvontaan Uuniseppien somessa ja voit voittaa Kärcher SE 5.100 Plus -tekstiilipesurin (ovh. 299 €). Vastausaika päättyy perjantaina 17.8. kello 12.

 

Facebook:
- Osallistuaksesi tykkää Uuniseppien Facebook-sivusta ja kirjoita kommenttikenttään, mikä on mielestäsi kaunein kuvan takoista:

Instagram:
- Osallistuaksesi seuraa Uuniseppien Instagram-tiliä ja kirjoita kommenttikenttään, mikä on mielestäsi kaunein kuvien takoista kaunein (näet lisää vaihtoehtoja pyyhkäisemällä kuvaa vasemalle):

Asuntomessut loppuvat sunnuntaina, mutta vielä ehtii osallistua ARVONTAAN! ? Jos et ole jo, ryhdy Uuniseppien seuraajaksi Instagramissa. ? Kommentoi tähän julkaisuun, mikä messutakoistamme on mielestäsi kaunein (näet vaihtoehdot pyyhkäisemällä kuvaa vasemmalle). Osallistujien kesken arvomme Kärcher SE 5.100 Plus -tekstiilipesurin (ovh. 299 €). Vastausaika päättyy perjantaina 17.8. kello 12. Tuplaa mahdollisuutesi voittaa osallistumalla kilpailuun myös Facebookin puolella (facebook.com/uunisepat)! Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa millään tavalla, eikä kampanja liity mitenkään Facebookiin. Osallistuja vapauttaa Instagramin kaikesta vastuusta.

A post shared by @ uunisepat on