Takka vapaa-ajan asuntoon

Uuniseppien takka tekee mökin!

Luonto ja sen läheisyys rauhoittaa. Maailman paras paikka on oma mökki, jossa on helppo unohtaa stressi ja huolet. Mökillä on aikaa oleskella ja nauttia luonnosta, rauhasta ja yhdessäolosta.

Takka on tärkeä osa mökkiä ja mökillä vietettyä aikaa. Takkatulen taikapiiri kokoaa ympärilleen perheen ja ystävät, se lämmittää ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Suomen kesän soisi jatkuvan pidempään, samoin mökillä vietettävän ajan. Tehokas takka jatkaa mökkikautta varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn – jopa vuoden ympäri! Sateisina kesinä on mukavaa kuunnella sateen ropinaa, kun huoneilma on kuivaa ja miellyttävää.

Valitse mökkitakalle parhaat ominaisuudet 

Mökkitakalta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia kuin omakotitalon takalta. Mökille saavuttaessa on tärkeää saada nopeasti lämpöä. Näin on erityisesti kylmään aikaan: talvella, varhain keväällä tai myöhään syksyllä. Rakennus on usein ollut pitkään kylmänä, mutta Uunisepät-takkojen runkomateriaalin ja sytytyspellin ansiosta takka on helppo sytyttää kylmänäkin.

Mökillä takka on usein ainoa lämmitysmuoto, silloin varaava takka on oikea valinta pitämään lämmön yllä aamuun asti. Mökkikansalle Uunisepät on kehittänyt useita vaihtoehtoja, joissa yhdistyvät kaikki mökkitakan ominaisuudet.

400x600 sytytyspelti

Sytytyspelti

Uuniseppien sytytyspelti on mainio keino sytyttää kylmä takka. Sytytyspellin ansiosta takkaan saa suoran vedon sytyttämisen ajaksi, ja näin pitkäänkin kylmänä olleen takan sytyttäminen on vaivatonta.

400x600 lampokasetti 2

Lämpökasetti

Lämpökasetti antaa lämmintä ilmaa heti sytyttämisen jälkeen. Se kuivaa kosteuden ja luovuttaa lämpöä jopa 5 kW:n teholla. Se ei vähennä takan lämmönvarauskykyä eikä lämmön luovutusaikaa. Se toimii ilman sähköä ja on asennettavissa kaikkiin malleihimme. Lämpökasetin saat ainoastaan Uunisepiltä.

400x600 tuplakierto

Tuplakierto

Tuplakierto on lisätehojärjestelmä, jolla puusta saadaan enemmän lämpöenergiaa. Puuta ei tarvita niin paljon, lämmitys on taloudellista ja päästöt pienet. Uuniseppien tulisijat luovuttavat lämpöä jopa 15–35 tuntia.

Varaa aika myymäläämme tai
tulisija-asiantuntijamme kotiisi

Varaa tästä! ›