Uuniseppien takka tekee mökin! 

Luonto ja sen läheisyys rauhoittaa. Maailman paras paikka on oma mökki, jossa on helppo unohtaa stressi ja huolet. Mökillä on aikaa oleskella, nauttia luonnosta, rauhasta ja yhdessäolosta. 

Takka on tärkeä osa mökkiä ja mökillä vietettyä aikaa. Takkatulen taikapiiri kokoaa ympärilleen perheen ja ystävät, se lämmittää ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Suomen kesän soisi jatkuvan pidempään, samoin mökillä vietettävän ajan. Tehokas takka jatkaa mökkikautta varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn - jopa vuoden ympäri! Sateisina kesinä on mukavaa kuunnella sateen ropinaa, kun huoneilma on kuivaa ja miellyttävää. 

Valitse mökkitakalle parhaat ominaisuudet 

Mökkitakalta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia kuin omakotitalon takalta. Mökille saavuttaessa on tärkeää saada nopeasti lämpöä. Näin on erityisesti kylmään aikaan: talvella, varhain keväällä tai myöhään syksyllä. Rakennus on usein ollut pitkään kylmänä, mutta Uunisepät-takkojen runkomateriaalin ja sytytyspellin ansiosta takka on helppo sytyttää kylmänäkin.

Mökillä takka on usein ainoa lämmitysmuoto, silloin varaava takka on oikea valinta pitämään lämmön yllä aamuun asti. Mökkikansalle Uunisepät on kehittänyt useita vaihtoehtoja joissa yhdistyvät kaikki mökkitakan ominaisuudet. 

 

Sytytyspelti

Uuniseppien sytytyspelti on mainio keino
sytyttää kylmä takka. Sytytyspellin ansiosta takkaan saa suoran vedon sytyttämisen ajaksi ja näin pitkäänkin kylmänä olleen takan sytyttäminen on vaivatonta.

 

 

 

Lämpökasetti

Lämpökasetti antaa lämmintä ilmaa heti sytyttämisen jälkeen. Kuivaa kosteuden ja luovuttaa lämpöä jopa 5 kW teholla. Se ei vähennä takan lämmönvarauskykyä eikä lämmön luovutusaikaa. Se toimii ilman sähköä ja on asennettavissa kaikkiin malleihimme. Lämpökasetin saat ainoastaan Uunisepiltä.

 

 

 

 

 

 

Tuplakierto

Tuplakierto on lisätehojärjestelmä, jolla puusta saadaan enemmän lämpöenergiaa. Puuta ei tarvita niin paljon, lämmitys on taloudellista ja päästöt pienet. Uuniseppien tulisijat luovuttavat lämpöä jopa 15-35 tuntia.

 

 

 

Balladi – nerokas ratkaisu 

Balladi-takka on kompakti tehopakkaus, jonka varauskyky perustuu savukaasujen kiertoon varaavassa kivirungossa. Pienen painonsa ja nerokkaan runkorakenteensa ansiosta Balladi ei vaadi pohjanvahvistusta ja takan voi asentaa jopa puulattian päälle. Balladi on markkinoiden kevyin varaava takka, fiksu valinta kun etsit vaivatonta ja kompaktia tulisijaratkaisua varaavuudesta tinkimättä. Balladi-takan saat kätevästi tilattua verkkokaupasta.

 

Kuljeta takka vaikka saareen 

 

Mökki on parhaalla paikalla, mutta usein hankalan matkan takana, jopa saaressa. Balladi-takkojen elementit kulkevat helposti määränpäähän ja takan voit asentaa jopa itse.