Takkamme

Design Smooth

Ylellinen laattapinta, koko etuseinän levyinen lasiluukku ja korkealla sijaitseva tulipesä ovat uuden Smooth-takkamalliston tunnusmerkkejä.

Nimensä mukaisesti muotoilultaan pelkistettyjen, virtaviivaisen arkkitehtonisten Smooth-malliston tulisijojen laattapinta on ylellisen sileä.

Tulisijojen profiili on tasainen, sillä kaikki luukut, myös nuohous- ja tuhkaluukun kannet ovat upotettu pinnan kanssa samalle tasolle.

Katso mallisto

polarissmooth liituraitaharmaa satiini

Design Economy

Useita eri pintavaihtoehtoja, kiveä, laattaa, rouheaa slammausta, tai näiden yhdistelmiä. Lisänä myös erilaisia puulokeroita ja raheja, valittavana vielä mieleisen väriset luukut. ”Sisustukseen sopiva” kuvaakin mainiosti Uuniseppien Economy-malliston takkoja.

Kompaktin kokoisia takkavaihtoehtoja sekä kotiin että mökille.

Katso mallisto

polarissmooth liituraitaharmaa satiini

Design Premium

Uuniseppien Premium -malliston takat ovat ratkaisu vaativalle sisustajalle, joka ei halua tyytyä tavanomaisiin vaihtoehtoihin. Pintavaihtoehtoina on ylellistä kiveä tai upeita laattoja.

Mallistosta löytyy myös kookkaita katseenvangitsijoita ja nämä takat sopivatkin hyvin avariin tiloihin.

Tarjoamme siis huippusuunnittelua ja ainutkertaisia toteutuksia, luksusta juuri sopivasti.

Katso mallisto

polarissmooth liituraitaharmaa satiini

Klassikko

Uuniseppien Klassikko-uunit ovat uskollisia vuosisataiselle kaakeliuuniperinteelle. Ulkoisesti kaakeliuuni on kuin perinteinen kakluuni, muuta tekniikaltaan ja varauskyvyltään moderni ja tehokas lämmönlähde.

On turvallista tietää että trendien vaihtuessa on kuitenkin jotain pysyvää.

Se lämmittää vielä seuraaviakin sukupolvia – niin kuin tapoihin perinteisesti kuuluu.

Katso mallisto

Klassikko miljo netti


Tunnelmatulisijat

Kun takalta ei haluta varaavuutta kannattaa silloin valita Uuniseppien Tunnelmatulisija.

Tunnelmatulisijat ovat kiertoilmatakkoja, takka ottaa lattianrajasta viileää huoneilmaa takan sisään ja puhaltaa sen takan yläosasta takaisin lämpimänä.

Tunnelmatulisijat nimensä mukaan luo ihanaa tunnelmaa. Tulta voi ihailla isosta kulma- tai panoramaluukusta tai vaikka 2-puolisesta mallista, malleja kun on niin pieneen kuin isompaankin tilaan.

Katso mallisto

Klassikko miljo netti