Arctica Duo Kivi

Kivi:


Luukku:
preA

Korkeus: 1900 mm
Leveys: 1300 mm
Syvyys: 815 mm
Paino: 2350 kg
Lämmitysala: 80–100 m2
Lämpöä 30–35 h
Lämpöenergiaa 55 kWh
Hyötysuhde 82 %

pdf icon

 

Kuvaus

Tekniset tiedot

Pyydä tarjous

Upea Arctica Duo Kivi toimii sekä seinustalla että tilanjakajana. Takassa on näyttävä lasiluukku. Pinnan värin voi valita yhdeksästä eri vaihtoehdosta, luukun värivaihtoehtoja on kolme. Kuvan takka on erikoismitoitettu.

Asiakkaamme Birgitta Hjelm-Luontola kertoo, miten Arctica Duo sai alkunsa: ”Suunnitellessani asuntomessutaloa JokiDuo minulla oli selkeät visiot takan ulkonäölle ja kriteerit sen koolle ja ominaisuuksille. Uunisepät pystyivät ainoana toteuttamaan takan juuri sellaiseksi kuin suunnittelin. Enää ei tarvitse tyytyä vain perusmalleihin. Uuniseppien ammattitaitoinen tekninen suunnittelu ja työn toteutus sekä loistava asiakaspalvelu takaavat sen, että tilaan voi toteuttaa yksilöllisen ja täydellisesti istuvan takan.”

Löysitkö mieleisesi takan? Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulisija-asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


* Olen lukenut asiakasrekisteriselosteen. Tietojani voidaan mahdollisesti käyttää profilointiin, markkinointiin ja asiakasviestintään Uunisepät Oy:n toimesta.Kiitos yhteydenotosta! Otamme yhteyttä teihin mahdollisimman pian.