Kaikki tiedustelut osoitteeseen uunisepat@uunisepat.fi

Tarinamme alkoi muurarin pojan ja nuoren insinöörin Atso Raittion pohdinnasta voisiko varaavaa uunia valmistaa valetuista elementeistä. Hän kehitteli ideaa ensin appiukkonsa kanssa, ja hieman myöhemmin Markku Valtosen kanssa. Lopputuloksena maailman ensimmäinen elementeistä valmistettu varaava takka muurattiin vuonna 1982 Tonavan sauna -nimiseen kiinteistöön Port Arthurissa Turussa. Se toimii edelleen.

Atso ja Markku perustivat Uunisepät heti seuraavana vuonna 1983. Tänään olemme yksi Suomen johtavista tulisijavalmistajista. Meidät tunnetaan kauniista mallistostamme ja huippulaadusta. Olemme valmistaneet ja asentaneet yli 150 000 varaavaa takkaa ympäri Suomen.

Atso ja Markku perustivat
Uunisepät vuonna 1983.

Teemme jatkuvasti töitä vähentääksemme toimintamme ympäristövaikutuksia. Kaikkien tulisijojemme päästöt jäävät merkittävästi alle vuoden 2022 alussa voimaan tulleen Ekodesign- direktiivin vaatimustason. Tehtaamme käyttämä sähkö on tuotettu 100% uusiutuvalla energialla. Laadukas ja lämpöarvoltaan ylivoimainen Uuniseppien takka lämmittää vielä seuraaviakin sukupolvia. Meille myönnetty Avainlippu on merkki kotimaisuudesta. Design and made in Finland.

OTA YHTEYTTÄ

Tulisija-asiantuntija selvittää lämmitystarpeesi ja kuuntelee toiveesi. Hän selvittää hormiin ja palomuuriin liittyvät asiat, auttaa tarvittaessa kotitalousvähennyslomakkeen täyttämisessä ja neuvoo mahdollisissa lupa-asioissa.