Innovatiivisuutta ympäristön ja käyttäjän hyväksi.

 

Uunisepät on kehittänyt perinteistä varaavaa takkaa tehokkaammaksi, turvallisemmaksi ja käytössä monipuolisemmaksi. Kehitystyö vaatii jatkuvaa testaamista ja tutkimusta. Tämä on myös ympäristön ja käyttäjän eduksi.

Normaali alaliitos

Erinomainen varauskyky perustuu savukaasujen pitkään kiertoon takan sisällä, jolloin takan massaan varastoituu enemmän lämpöä.

Aito tuplakierto

Tuplakierto on lisätehojärjestelmä jolla puusta saadaan enemmän lämpöenergiaa. Puuta ei tarvita niin paljon, lämmitys on taloudellista ja päästöt pienet.

Sytytyspellit auki

Sytytyspellin ansiosta takkaan saa suoran vedon sytyttämisen ajaksi ja näin pitkäänkin kylmänä olleen takan sytyttäminen on vaivatonta.

Hybridilämmitys

Sekä matalaenergia- että passiivitaloissa tehokkaan tulisijan tuottamaa energiaa saadaan siirrettyä kodin eri tilojen lämmitykseen tai lämpimän käyttöveden tuottamiseen.


Hybridilämmityksellä säästät energiaa!

Uuniseppien vedenlämmitysratkaisuissa sydämenä toimii Uuniseppien varaava takka johon asennetaan lisälaitteeksi vedenlämmitysjärjestelmä. Järjestelmä ei muuta takan lämmitystapaa. Voit käyttää sitä normaalisti käyttöohjeiden mukaan. Saat leikattua sähkön kulutushuiput tehokkaasti tulisijalla ja siihen yhdistetyllä vedenlämmitysjärjestelmällä. Lämmin vesi ohjataan lämminvesivaraajalle joko käyttövedeksi tai lattialämmitykseen.


Hybridilämmitys säästää myös luontoa

Uskomme, että jokainen meistä voi lämmitystapojen valinnoillaan vaikuttaa paitsi omaan talouteensa, myös yhteiseen ympäristöömme energiaa säästämällä. Sen ei tarvitse olla edes vaikeaa.